Investeer in goede research naar Bitcoins

Het is verstandig om bitcoins te kopen, wanneer je verwacht dat de koers gaat stijgen. De koers van de bitcoin zal doorgaans stijgen bij positief nieuws. Daarnaast zorgt aandacht in de media er ook voor dat de koers van de bitcoin stijgt. De hype zet beleggers immers aan om meer bitcoins te kopen waardoor de prijs weer verder stijgt. Het is in dat geval dus slim om te beleggen in bitcoins.

Hieronder zie je een voorbeeld van een nieuwsbericht dat bijdraagt aan de koersstijging van de bitcoin. Door het bericht te lezen kan je beredeneren of het een goed moment is om de bitcoin te kopen. Dit is hier beneden het geval: doordat bitcoins nu verhandelbaar zijn als futures, kunnen ook grotere financiƫle instanties profiteren van de digitale munt. Na het lezen van een positief bericht is het dus verstandig om te kopen.

Bepaal de waarde van de munt

Uiteindelijk blijft ook dit allemaal speculatie. De bovenste twee punten zijn richtlijnen maar bieden geen garantie. Een cryptocurrency die op zijn hoogtepunt qua prijs staat kan bijvoorbeeld nog steeds doorgroeien zonder dip. Je kunt echter voor jezelf een waarde aan een munt hangen. Dit doe je door goed research te doen, zoals we in ons artikel over het kiezen van cryptocurrency beschreven hebben.

Aan de hand van je bevinden, de huidige prijzen en de plannen van de coin kun je een prijs bepalen waarvoor jij een aankoop goed acht. Heb je een prijs in gedachten, dan kun je op een exchange een order (koop) vastzetten voor die prijs. Dat betekent niet dat je de munt direct koopt maar zodra de prijs naar het niveau zakt waarvoor jij wilt kopen, wordt je order direct geactiveerd en heb je de munt gekocht.

Bitcoins kopen

 • Zonneboiler rendement terugverdientijd

  De zonneboiler rendement terugverdientijd verschilt per zonneboiler en natuurlijk hoe deze geĆÆnstalleerd is. Maar een zonneboiler installatie is absoluut een […]

 • Pizzahut kortingscode

  Bij Pizza Hut is er vaak een kortingscode actief. Daarmee kan je heel veel voordeel pakken. Zo zijn er bijvoorbeeld […]

 • Trouwen op Ibiza

  Als je over trouwen op Ibiza nadenkt, dan kun je niet anders dan aan Wedding International denken. In dit artikel […]

 • Zonnepanelen in Breda

  Vandaag zonnepanelen in Breda plaatsen? Dan is het verstandig dat je mijn blogartikel leest, want het plaatsen van zonnepanelen lijkt […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*