Kortingscode expedia

kortingscode expedia
Je kunt tientallen euro’s extra op je boeking besparen door je reis met een Expedia kortingscode te boeken. Er zijn vaak codes voor een vast percentage of bedrag korting.

Je kunt hierbij denken aan 5% of 10% korting of €50,- korting. Er zijn vaak voorwaarden aan deze kortingscodes verbonden. Zo kan het zijn dat de code alleen geldig is op boekingen naar een bepaalde bestemming, met een bepaalde maatschappij of tijdens een bepaalde periode.

Expedia kortingscode

Gebruik een kortingscode Expedia om te besparen op je volgende reis! Op de website van Goedkoop.nl vind je elke week minimaal 2 nieuwe kortingscodes. Dit kan oplopen tot maarliefst 4 codes per week. Wil je weten wat voor soort kortingscodes er zijn? Bezoek snel de website!

Wanneer je je hebt ingeschreven als lid van Expedia, dan kun je bij elke boeking sparen voor extra korting. Zo spaar je punten bij iedere euro die je besteedt en verdien je extra punten bij het boeken van een vlucht of een autopakket.

Deze punten kun je inwisselen voor korting op je volgende boeking. Hierbij staan 3.500 punten gelijk aan €25,- korting op de volgende reis die je boekt. Deze punten komen bovendien bovenop de frequent flyer-miles die je spaart wanneer je kiest voor een vliegvakantie.

 • Een vlonder in je tuin

  Een vlonder in de tuin in plaats van een terras van bestrating is een keuze die vaak gemaakt wordt. Maar […]

 • Zonneboiler rendement terugverdientijd

  De zonneboiler rendement terugverdientijd verschilt per zonneboiler en natuurlijk hoe deze geïnstalleerd is. Maar een zonneboiler installatie is absoluut een […]

 • Trouwen op Ibiza

  Als je over trouwen op Ibiza nadenkt, dan kun je niet anders dan aan Wedding International denken. In dit artikel […]

 • Verstandig om je hond te verzekeren via Tinki.nl

  Het is verstandig om je hond te verzekeren via Tinki.nl. Maar waarom zou je dat eigenlijk doen? Je weet waarschijnlijk […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*